Zoef jij naar het juiste doel? Of geeft je vriendin GEEN ZIN aan, dat je de verkeerde kant op zoeft?

Dromen

Ik droomde vannacht van de trein.

Fundament

Eerst zit ik in de ploeg die de rails onderhoudt. Elke minuut komt de trein langs zoeven. Dan moet ik dus opzij springen, zodat ik niet door de trein word gegrepen.

Eng maar leuk!

Nu zit ik ineens achter het stuur van de trein. Volle kracht vooruit! Ik voel dat dit mijn trein is. Gelukkig droom ik een copiloot erbij, zodat ik niet alles in mijn eentje hoef te doen. Wat een fijn gevoel, zo vol energie over de rails zoeven.

Ik merk ineens, dat de trein leeg is. Nee, gelukkig droom ik hem bomvol passagiers. De remmen knarsen. We stoppen bij een station. Passagiers met hetzelfde doel, dezelfde top blijven zitten. Anderen stappen uit bij dit station. Ik zie een man opgelucht de trein terug pakken! Hij was op weg naar het verkeerde doel. Hij zoefde blij in de verkeerde richting.

De juiste richting

#Dank voor deze droom. De droom geeft aan, dat ik niet alleen aan de basis moet bouwen. Niet alleen met details bezig moet zijn. Nee, ik moet ook mijn doelen, de juiste richting in het oog houden. Het is fijn om richting de juiste doelen te zoeven!

 

En jij?

Je zit aan het stuur van je trein. Soms zoef je blij in de richting van een doel. Maar op een bepaald moment merk je, dat je helemaal geen zin meer hebt in de reis. Je wilt het liefst uit deze trein stappen. Maar je stelt het nog een stationnetje uit. Je wilde dit toch zo graag? Zo hard gewerkt en gespaard om tot hier te komen!

 

Dan stap je vertwijfeld uit.

Zoef jij naar het juiste doel?

Maar wat een opluchting als je de trein terug neemt. Je zat in de verkeerde trein op weg naar het verkeerde doel. Je hoeft maar een klein stukje terug om daarna weer blij naar het volgende doel te zoeven. Wat een geweldig gevoel als je weer de juiste trein bestuurt.

 

Soms geeft GEEN ZIN aan dat je in de verkeerde trein zit. Op weg naar het verkeerde doel.

Want GEEN ZIN = een vriendin.

 

Mijn vraag aan jou: Ben je nog op weg naar het juiste doel?

 

P.S. Klik hier om een afspraak te maken, als je met mij een gesprek wilt over jouw doel.

Pin It on Pinterest

Share This