Disclaimer

Algemeen

Muziek Praktijk Vathorst, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 57146551, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website MoeiteloosMantelzorgen.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Muziek Praktijk Vathorst streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Muziek Praktijk Vathorst aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houd ik mij aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Muziek Praktijk Vathorst niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Muziek Praktijk Vathorst heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Moeiteloos Mantelzorgen te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan een liefdevolle en waardevolle invulling van de mantelzorg. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Muziek Praktijk Vathorst kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Muziek Praktijk Vathorst publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer? Deze kun je e-mailen naar: muziekpraktijkvathorst@gmail.com

Pin It on Pinterest