Vallen en opstaan. Het gaat beter als je een sterk netwerk hebt opgebouwd. Vooral als zzp-er.

 

Vallen

Vorig jaar zijn er zeker vier projecten volkomen mislukt. Niet zichtbaar geworden, niet aangeslagen, geen geslaagde samenwerking, geen geld opgebracht. Ik had natuurlijk bij de pakken neer kunnen gaan zitten.

Vallen en weer opstaan

 

 

 

 

 

 

Je mag natuurlijk best even voelen hoe teleurgesteld je bent. Daar heb ik zelf zeker even de tijd voor genomen. Een gevoel mag er zijn. Maar daarna pak je weer de regie. Het heeft geen zin om lang in de teleurstelling te blijven hangen.

En weer opstaan. Hulp van je netwerk.

Ik heb voor teleurstellingen en gezelligheid een sterk netwerk opgebouwd.

  • Ik kan altijd terugvallen op doorverwijzers, die ik even een mail kan sturen met het zinnetje: ‘Ik heb ruimte voor een nieuwe opdracht’.
  • Als ik in cirkeltjes blijf denken, piekeren, dan ga ik werken bij de Seats2Meet. Daar zie ik altijd wel iemand, die ik ken. Of ik spreek bij de lunch een nieuwe ondernemer, die me inspireert. Binnen een paar minuutjes ben ik uit de terneergeslagen stemming.
  • Mijn business buddy én mijn beste vriendin kan ik altijd bellen.

Ik heb veerkracht opgebouwd.

Hoe vaker een opdracht mislukt, hoe makkelijker ik dit zie als leren. Experiment mislukt en weer door! Echt, het wordt makkelijker.

Ik ben benieuwd, heb je wel eens mislukkingen op zakelijk gebied? En hoe sta je dan weer op? Wat doe je met dat doordringende gevoel van teleurstelling? Wil je dit met mij delen? Dat kan onder dit blog of via de mail.

Wil je een gratis consult? Heb je een vraag over mindset of het opbouwen van een netwerk, dat je ondersteunt als jij dat nodig hebt? Ik ben benieuwd naar jouw vragen en ik help je graag. Maak hier een afspraak.

Enthousiaste groet, Nanzz

Pin It on Pinterest

Share This