Je bent voor jezelf begonnen omdat je wilde werken op jouw manier. 
Met aandacht voor de mensen vanuit jouw eigen motivatie en in jouw eigen tempo. 

 

Nu ben je de hele dag aan het rennen en racen van de ene klant naar de andere. Je mist je team en het begint steeds meer op loondienst te lijken.

’s Avonds moet je nog van alles aan administratie verwerken. Als dit zo doorgaat werk je je helemaal over de kop. En dat komt de zorg, die je verleent helemaal niet ten goede.

Laat staan, dat je partner het nog gezellig vindt. Hij bedenkt leuke dingen voor in het weekend, maar jij hebt helemaal nergens zin in omdat je zo moe bent. Straks raak je nog Burn-out!

Lees hier mijn blog.

Ik ben Nanzz van Vliet.

Ik ben Nanzz van Vliet. Ik help zelfstandige zorgverleners om rust en regie in hun werk te nemen.

Ondernemen was nieuw voor mij, ik kwam uit de hulpverlening. Daarom heb ik allerlei trainingen gevolgd over ondernemerschap, werken aan je bedrijf en marketing & sales. Die kennis gebruik ik graag om zelfstandigen te helpen. Zo kunnen zij energie en aandacht richten op de mensen, aan wie ze zorg verlenen.

Bij Nanzz heb ik The Artist’s Way, werkboek om creatieve blokkades te doorbreken, voor het eerst afgemaakt. Ze staat echt ergens voor, maakt het af en heeft me goed kunnen motiveren om alles te doen.

Elly Bevers

Hulpverlener

Laat jezelf zien in je tekst.

Ben jij ondernemer? Heb je veel geld gestoken in persoonlijke ontwikkeling en ben je daardoor gegroeid? Dan is het belangrijk dat klanten dat zien in jouw teksten.

Wil je graag veel klanten helpen? Klanten willen jou eerst leren kennen. Als ze je wat beter kennen en leuk vinden, vertrouwen ze je pas genoeg om iets bij je te kopen. Daarom is het belangrijk dat je op social media en je website echt bent. Jezelf laat zien.

Stel je voor, dat klanten het gevoel hebben, dat ze je al een beetje kennen, door de teksten, die je gebruikt. Zou je daardoor meer mensen kunnen helpen?

Ik daag je uit om zichtbaar te zijn zoals je nu bent.

Heb jij je ontwikkeld maar is je website achtergebleven?

Raken je klanten in verwarring omdat jij niet zichtbaar bent in jouw teksten Ontspan! Maak een afspraak, zodat ik je kan helpen.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This