Wil je een makkelijke stroom lievelingsklanten, die blij zijn met wat jij het liefste doet?

  • Heb je wel eens moeite om klanten te vinden?
  • Of heb je meerdere klanten, waar je geen blij gevoel van krijgt?

Ik ben Nanzz van Vliet, coach voor ondernemers,  dichter en creatief therapeut. Ik help graag ondernemers, die worstelen met het vinden van de juiste taal en daardoor moeite hebben om lievelingsklanten te vinden. 

Wil je een makkelijke klantenstroom?

Vraag dan een checkgesprek aan.

 

Lees hier mijn blog.

Ik ben Nanzz van Vliet.

Ik ben Nanzz van Vliet, coach voor ondernemers, taaldocent en dichter. Dat doe ik bij Nanzz Creatief. Ik help graag ondernemers, die worstelen met het vinden van de juiste taal en daardoor moeite hebben om lievelingsklanten te vinden. Dat is zonde. Gebruik jij al de taal van de klant in gesprekken en marketing?

 

Ondernemen was nieuw voor mij, ik kwam uit de hulpverlening. Daarom heb ik allerlei trainingen gevolgd over ondernemerschap, werken aan je bedrijf en marketing & sales. Die kennis gebruik ik graag om ondernemers te helpen met zichtbaar zijn.

Bij Nanzz heb ik The Artist’s Way, werkboek om creatieve blokkades te doorbreken, voor het eerst afgemaakt. Ze staat echt ergens voor, maakt het af en heeft me goed kunnen motiveren om alles te doen.

Elly Bevers

Hulpverlener

Laat jezelf zien in je tekst.

Ben jij ondernemer? Heb je veel geld gestoken in persoonlijke ontwikkeling en ben je daardoor gegroeid? Dan is het belangrijk dat klanten dat zien in jouw teksten.

Wil je graag veel klanten helpen? Klanten willen jou eerst leren kennen. Als ze je wat beter kennen en leuk vinden, vertrouwen ze je pas genoeg om iets bij je te kopen. Daarom is het belangrijk dat je op social media en je website echt bent. Jezelf laat zien.

Stel je voor, dat klanten het gevoel hebben, dat ze je al een beetje kennen, door de teksten, die je gebruikt. Zou je daardoor meer mensen kunnen helpen?

Ik daag je uit om zichtbaar te zijn zoals je nu bent.

Heb jij je ontwikkeld maar is je website achtergebleven?

Raken je klanten in verwarring omdat jij niet zichtbaar bent in jouw teksten Ontspan! Maak een afspraak, zodat ik je kan helpen.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This