Je bent voor jezelf begonnen omdat je wilde werken op jouw manier. 
Met aandacht voor de mensen vanuit jouw eigen motivatie en in jouw eigen tempo. 

 

Nu ben je de hele dag aan het rennen en racen van de ene klant naar de andere. Je mist je team en het begint steeds meer op loondienst te lijken.

’s Avonds moet je nog van alles aan administratie verwerken. Als dit zo doorgaat werk je je helemaal over de kop. En dat komt je motivatie  helemaal niet ten goede.

Laat staan, dat je partner het nog gezellig vindt. Hij bedenkt leuke dingen voor in het weekend, maar jij hebt helemaal nergens zin in omdat je zo moe bent. Straks raak je nog Burn-out! 

 

 

Ben jij zelfstandige en wil je onderzoeken of jouw bedrijf nog past als een lievelingsjas? Als jij enthousiast bent, dan voelen je klanten ook, waarvoor ze nou juist bij jou moeten zijn. Of loop je tegen keuzes aan en blijf je maar twijfelen? Dan is een #bouwaanjebedrijf Gesprek een snelle manier om je hart te laten spreken en de keuze weloverwogen te maken met hoofd, hart en handen.

Creatieve therapie voor ondernemers is een unieke methode voor het vinden van de juiste keuze in jouw hart. Diepgevoelde keuzes, omdat je ze niet alleen met je hoofd maakt. Onderzoek of het iets voor je is in een Gesprek #bouwaanjebedrijf . Het gesprek is gratis en ja, je krijgt natuurlijk een aanbod als ik denk, dat ik je verder kan helpen. Maak hier een afspraak: info@nanzzcreatief.nl

Ik ben geswitcht van de zorg naar het helpen van ondernemers. Dat ging niet van de ene op de andere dag. Eerst zocht ik als zzp-er opdrachten via een portal. Niet fijn. De problematiek van de cliënten leek op die in de organisatie waar ik werkte, de geestelijke gezondheidszorg. Maar nu had ikj geen team om op terug te vallen. Dat leidde tot veel stress, piekeren, ik wilde bijna weer een baan gaan zoeken bij een organisatie. Maar ik wilde toch zo graag ondernemen … ?!  Dat voelde ik heel duidelijk. Daarom zocht ik een coach, omdat ik wel wist, ik ben een goede creatieve therapeut, maar geen goede ondernemer.

Nu zet ik de creatieve therapie in voor ondernemers, die maar blijven twijfelen over een groot besluit. Twijfel je al een tijdje over een investering, over een switch of over een andere keuze binnen jouw onderneming? Lukt het je niet om die zekerheid te vinden en voel je dat het tijd is om het besluit te nemen? Boek dan een gesprek. Dan weet je zeker, dat je er op een nieuwe manier naar hebt gekeken. En weet je, je blinde vlek kun je niet zien en soms zit er een besluit achter het besluit verstopt .. Meer informatie: info@nanzzcreatief.nl

Met enthousiaste groet, Nanzz van Vliet van Nanzz Creatief.

Lees hier mijn blog.

De moed erin houden

De moed erin houden

Ondernemen is risico´s inschatten en flexibel inspelen op wisselende omstandigheden. Coronamaatregelen zijn zulke omstandigheden. Het wegvallen van live trainingen is zo´n risico. Maar hoe ga je daar nu mee om? Hoe houd je de moed erin? Pasklare oplossingen Wat zou...

Lees meer

Ik ben Nanzz van Vliet.

Ik ben Nanzz van Vliet. Ik help zelfstandige zorgverleners om rust en regie in hun werk te nemen.

Ondernemen was nieuw voor mij, ik kwam uit de hulpverlening. Daarom heb ik allerlei trainingen gevolgd over ondernemerschap, werken aan je bedrijf en marketing & sales. Die kennis gebruik ik graag om zelfstandigen te helpen. Zo kunnen zij energie en aandacht richten op de mensen, aan wie ze zorg verlenen.

Bij Nanzz heb ik The Artist’s Way, werkboek om creatieve blokkades te doorbreken, voor het eerst afgemaakt. Ze staat echt ergens voor, maakt het af en heeft me goed kunnen motiveren om alles te doen.

Elly Bevers

Hulpverlener

Laat jezelf zien in je tekst.

Ben jij ondernemer? Heb je veel geld gestoken in persoonlijke ontwikkeling en ben je daardoor gegroeid? Dan is het belangrijk dat klanten dat zien in jouw teksten.

Wil je graag veel klanten helpen? Klanten willen jou eerst leren kennen. Als ze je wat beter kennen en leuk vinden, vertrouwen ze je pas genoeg om iets bij je te kopen. Daarom is het belangrijk dat je op social media en je website echt bent. Jezelf laat zien.

Stel je voor, dat klanten het gevoel hebben, dat ze je al een beetje kennen, door de teksten, die je gebruikt. Zou je daardoor meer mensen kunnen helpen?

Ik daag je uit om zichtbaar te zijn zoals je nu bent.

Heb jij je ontwikkeld maar is je website achtergebleven?

Raken je klanten in verwarring omdat jij niet zichtbaar bent in jouw teksten Ontspan! Maak een afspraak, zodat ik je kan helpen.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This