Gisteren viel het nog mee met de stemming, maar vandaag had ik wat meer nodig om op gang te komen met mijn nieuwe e-boek. En schrijven is zo mijn ding!

Ik had behoefte aan zachte krachten.

Dit helpt mij:

Ik lees elke ochtend eerst een leuk weetje over kleur. Daar heb ik geen verstand van en Jolanda de Kok van Jouw Palet wel. Ze stuurt me elke dag een bericht en ik vind het interessant, wat mijn powerkleuren zijn en zo. Dan voel ik al een glimlach opkomen. Niet dat ik nu al wel een zachtgele trui aantrek, zover ben ik nog niet.

 

Lekker tuttelen

Ook heb ik wat langer getutteld vanmorgen. Rustig opstaan, warm jack aan.

Schop onder de kont kracht

En daarna heb ik een korte video van mijn coach Veronique Prins gekeken, dat is meer een schop onder de kont kracht 😉 Als je die hebt gekeken dan ga je wel aan het werk, want zij richt je blik meteen op je doelen en je mogelijkheden.

Nou ben ik benieuwd, hoe doe jij dit als het regent en je hebt geen zin?

Als je naar je werk moet, dan geeft dat  een duidelijke structuur, maar als je in je eentje thuis op gang moet komen, wat helpt jou dan? Ik lees het graag in het commentaarveld of je kunt me ook mailen: info@nanzzcreatief.nl

P.S. Wil je een gesprek over stoppen met werken en als zelfstandige zorgverlener doorgaan? Mail me dan voor een gesprek, waarin we de vier mogelijkheden doorspreken, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Ik wil een gesprek 😉

Pin It on Pinterest

Share This