Mooie momenten in woorden vatten in de herfst

herfst mantelzorg buiten bewegen mooie momenten

mooie momenten in woorden vatten in de herfst

Herfst.

In de herfst hebben ontstaat vaak de neiging om binnen op de bank te blijven zitten. Maar voor de gezondheid is het beter om elke dag een half uur buiten te zijn. Ook voor creativiteit is het beter om in beweging te blijven. Daarom organiseer ik 3 keer de workshop: Mooie momenten in woorden vatten in de herfst.

Regen, blubber, loodgrijze luchten. Vindt u het net als ik moeilijk om buiten te bewegen, als het nat en koud wordt? Merkt u ook, dat u zich minder energiek voelt? Ik moet me er toe zetten om de fiets te pakken voor de boodschappen. Maar ik doe het toch, want buiten bewegen is goed voor me:

  • buitenlicht
  • frisse lucht
  • betere weerstand

 

Binnen 4 muren blijven veroorzaakt een gevoel van eenzaamheid.

Zorgt u voor een naaste en komt u minder vaak buiten? Kunt u wel wat meer energie gebruiken en voelt u zich soms misschien eenzaam? Komt u dan genieten van de workshop ‘Mooie momenten in woorden vatten in de herfst’. Hier kunt u zich opgeven: info@moeiteloosmantelzorgen.nl

  • buiten wandelen en foto’s maken
  • binnen opwarmen met een kopje thee
  • een gedicht maken bij de foto

Ook als u weinig tijd heeft en een gevoel van stress wil ik u vragen om deze workshop uit te proberen.

Door buiten te bewegen komt creativiteit in beweging. U gaat naar huis met een persoonlijk gedicht. U ontdekt hoe u meer energie krijgt uit mooie momenten.

Mag ik u uitnodigen? Stuur een mailtje om u op te geven: info@moeiteloosmantelzorgen.nl

Pin It on Pinterest

Share This