Ik help zelfstandige zorgverleners om regie in hun werk te nemen. 

Nanzz van Vliet, coach voor zelfstandige zorgverleners

Thuis en op mijn werk deed vaak zo goed mogelijk, wat van me verwacht werd. Na mijn opleiding als muziektherapeut volgde ik de werkvormen, zoals ik ze geleerd had. Ik luisterde naar de verschillende managers en probeerde zo te werken als zij dachten dat goed was… Maar dat voelde niet meer okay. Ik werd er doodmoe van! Nu neem ik zelf de regie en werk ik veel langzamer. Ik laat stiltes vallen, ook in mijn dag en ik vertraag. Ik zal niet snel vertellen wat iemand moet doen. Volgens mij werkt dat helemaal niet, bij mij niet in ieder geval.

 

Ik geloof dat je de tijd moet nemen om waardevolle kleine aanwijzingen in je hart te kunnen horen.

 

In loondienst was ik op een gegeven moment zo klaar met de zoveelste manager, die me vertelde hoe ik moest werken… Ik ging vol zelfvertrouwen voor mezelf beginnen. Maar mijn zelfvertrouwen zakte snel weg, want wat was dat moeilijk! Bij nieuwe klanten langs gaan, het leek wel alsof ik weer op kamers moest in het studentenhuis, maar dan nu om uitgekozen te worden als zorgverlener. Au!

Nu kies ik bewust wie bij mij past. Daardoor ben ik ook waardevoller voor de ondernemende hulpverleners, die ik graag help. Klanten zijn tevreden, ik ben tevreden. Vaak hebben ze maar een kleine verandering doorgevoerd, een ander woord gebruikt, iets wel gedurfd, wat ze hiervoor niet durfden. 

Als je me beter zou kennen zou je weten dat ik op een woonboot geboren ben. Ik houd nog steeds van op en om het water zijn. En je zou ook weten, dat je me niet ’s nachts moet wakker maken, want dat is gevaarlijk!

Neem overdag gerust contact op. info@nanzzcreatief.nl

h
Vaktherapeut Muziek
Amersfoort

Inzetten van muziek en creativiteit in plaats van praten.

h
Ondernemen als Zorgprofessional
Amsterdam

Business model vanuit het hart, planning vanuit wens en intuïtie, ondernemen zoals dat bij mij past.

h

The Artist Way Coach

Amersfoort

Creativiteit ontwikkelen en je hart volgen.

Nanzz is in mijn ogen; authentiek, creatief, nuchter, warm, doortastend, speels, integer, gedreven, betrouwbaar, ondernemend en ruimdenkend.
Bij Nanzz heb ik The Artist’s Way, werkboek om creatieve blokkades te doorbreken, voor het eerst echt afgemaakt. Ze staat echt ergens voor, maakt het af en heeft me goed kunnen motiveren om alles te doen. Dank je Nanzz!
Ze heeft veel kennis in huis, veel creatieve manieren om jezelf beter te leren kennen en durft de diepte aan te raken. Heeft verassende oefeningen om te kijken naar je eigen proces. Als je je overgeeft aan haar coaching ontstaan er mooie processen die ze goed kan begeleiden.
Ze luistert goed en kan goed inspelen op de problemen die je aangeeft.
Ziet de kracht en waarde in ieder mens, dat waardeer ik erg in haar.

Elly Bevers

hulpverlener

Ik vind het bijzonder, hoe jij naar een verhaal luistert en de kern eruit pakt. Waar ik geen zinnen voor kon bedenken heb jij de metafoor gevonden. Je kunt een levensverhaal heel mooi samenvatten en omzetten in poëzie. Dat is een heel mooi cadeautje voor mijn vriend en mij.

Daniëlle Repko

Ondernemer

Nanzz Creatief

Nanzz Creatief is gevestigd in Amersfoort. Ik werk op verschillende locaties in #Amersfoort, #Utrecht en #Rotterdam.

Contactgegevens

Nanzz Creatief

Sparrenboomseberg 20

3825 GC  Amersfoort

Emailadres: info@nanzzcreatief.nl

KvK-nummer: 57146551


BTW-nummer: NL001952428B62

Muziek Praktijk Vathorst

Ben je op zoek naar je diepste motivatie? Vul dan het contactformulier in. Ik neem contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This