Selecteer een pagina

Ben jij een ondernemer, met passie voor persoonlijke ontwikkeling? Ik ook.

Nanzz van Vliet, Creatief Therapeut, coach en dichter.

He hallo, ik ben Nanzz van Vliet, creatief therapeut. Ik coach ondernemers vanuit het gezichtspunt van taal en ik schrijf gedichten.

 

Het was voor mij best een zoektocht voordat mijn bedrijf bij mij paste. Ik had ervaring als zorgverlener en ik wist niet precies wat ondernemen inhield. 

Wist jij meteen wat je met je bedrijf wilde? 

Of had je ook eerst een zoektocht waarin je je persoonlijk ontwikkelde als ondernemer?

In de zorg was ik gewend, dat de cliënten aan mij werden doorverwezen. Ik had ruggenspraak met een team en de cliënten liepen vaak zingend het lokaal uit.

Het eerste jaar was mijn bedrijf een dure hobby. Het lukte me niet om klanten te vinden. Verwijzingen via huisartsen kreeg ik niet, de beroepsvereniging stelde eisen, waar ik niet aan kon voldoen. Ik miste mijn team en voelde me eenzaam. Herken je dat? Of was klanten werven voor jou juist makkelijk?

Gelukkig kon ik overleven op een subsidie voor een taalproject en een paar PGB-klussen. Zo had ik de tijd om uit te zoeken wat ik leuk vind. Dit heb ik geprobeerd:

  • muziekles op maat aan kinderen
  • mantelzorg aan ouderen
  • PGB-zorg aan cliënten
  • taalles aan anderstaligen
  • coaching aan ondernemers

 

Mijn Over mij bleef al die tijd hetzelfde. Geen klant wist meer wat ik deed en ik vond alleen klanten via de Nationale Hulplijn of als ik mensen persoonlijk sprak.

Mijn familie bleef ongerust vragen of ik nou geld verdiende. Moeilijk vond ik dat. Vrienden gaven allerlei tips. Mijn mailbox werd gevuld met vacatures, maar ik wist het zeker: ik wilde mijn eigen onderneming. Herken je dit? Had jij ook mensen om je heen, die goedbedoelde vragen bleven stellen, waardoor je je een beetje moedeloos ging voelen?

Soms wilde ik het helemaal niet meer over mijn bedrijf hebben.

 

Al die vragen, waarop ik moest zeggen: nee, nog niet … of daar werk ik nog aan…

Ik was blij bezig met  gedichten schrijven en mijn eigen werk serieus nemen, maar hoe ik dat nou in een bedrijf kon gieten…?

Voor mij was een moeilijke tijd. Ik merkte, dat de onduidelijkheid klanten tegenhield om mijn workshops te volgen. Weinig inkomsten. Terwijl mijn aanbod steeds beter bij me paste. Dat had ik niet verwacht. Daar heb ik wel veel van geleerd.

Nu ben ik benieuwd, of jij met andere ogen naar je eigen Over mij kijkt.

 

Wil je er hulp bij of met een groep ondernemers samen aan werken?

Mail dan je telefoonnummer en de naam van je website naar info@nanzzcreatief.nl. Ik neem contact op.

 

Voor het congruent maken van jouw Over mij kan ik mijn opleidingen goed gebruiken. Ik gebruik de coachingstechnieken uit mijn opleiding als Creatief Therapeut om jou de woorden te laten vinden, die jouw authenticiteit aan de klant duidelijk maakt.

Ik heb de opleiding Ondernemen als Zorgprofessional (Create Academy)  en de UMO businesstraining bij Suze Maclain Pont afgerond en gebruik de marketingtechnieken uit deze opleidingen.

Met de methodiek van The Artist Way en ‘Luisteren naar je Pen’  help ik je, om meer van jezelf in je tekst te schrijven. 

Neem gerust contact op. info@nanzzcreatief.nl

h
Vaktherapeut Muziek
Amersfoort

Inzetten van muziek en creativiteit in plaats van praten.

h
Ondernemen als Zorgprofessional
Amsterdam

Business model vanuit het hart, planning vanuit wens en intuïtie, ondernemen zoals dat bij mij past.

h
The Artist Way Coach

Amersfoort

Creativiteit ontwikkelen en je hart volgen.
Eerst heb ik het boek van Julia Cameron als zelfstudie doorgewerkt. Daarna in een groep gevolgd. Ik vond het zo leuk, dat ik het daarna meermalen als training heb gegeven.

Nanzz is in mijn ogen; authentiek, creatief, nuchter, warm, doortastend, speels, integer, gedreven, betrouwbaar, ondernemend en ruimdenkend.
Bij Nanzz heb ik The Artist’s Way, werkboek om creatieve blokkades te doorbreken, voor het eerst echt afgemaakt. Ze staat echt ergens voor, maakt het af en heeft me goed kunnen motiveren om alles te doen. Dank je Nanzz!
Ze heeft veel kennis in huis, veel creatieve manieren om jezelf beter te leren kennen en durft de diepte aan te raken. Heeft verassende oefeningen om te kijken naar je eigen proces. Als je je overgeeft aan haar coaching ontstaan er mooie processen die ze goed kan begeleiden.
Ze luistert goed en kan goed inspelen op de problemen die je aangeeft.
Ziet de kracht en waarde in ieder mens, dat waardeer ik erg in haar.

Elly Bevers

hulpverlener

Ik vind het bijzonder, hoe jij naar een verhaal luistert en de kern eruit pakt. Waar ik geen zinnen voor kon bedenken heb jij de metafoor gevonden. Je kunt een levensverhaal heel mooi samenvatten en omzetten in poëzie. Dat is een heel mooi cadeautje voor mijn vriend en mij.

Daniëlle Repko

Ondernemer

Wil jij je klanten het gevoel geven, dat ze je al kennen door wat je schrijft?

Nanzz Creatief

Nanzz Creatief is gevestigd in Amersfoort. Ik werk op verschillende locaties in #Amersfoort, #Utrecht en #Rotterdam.

Contactgegevens

Nanzz Creatief

Sparrenboomseberg 20

3825 GC  Amersfoort

0640927392
Emailadres: info@nanzzcreatief.nl

KvK-nummer: 57146551


BTW-nummer: op aanvraag

Muziek Praktijk Vathorst

Heb je vragen over je Over mij? Wil je mij spreken?

Vul dan het contactformulier in. Ik neem contact met je op.

Pin It on Pinterest

Share This