Wat is jouw verhaal? Hoeveel van jou kan ik lezen in jouw tekst?  

Reageert er niemand op je blog? Wil je een boek schrijven, maar kom je niet verder dan een stapel kladjes? Maak het jezelf makkelijk.

  • Laat jezelf zien in je tekst.
  • Vertel jouw eigen verhaal. Wil je weten hoe?

Vul het formulier in en schrijf je in voor de tips. 

Vaak zeggen mensen tegen mij: ‘Ik wil een boek schrijven, maar ik kom niet verder dan een stapel kladjes. Ik heb eigenlijk geen tijd. Ik krijg er geen structuur in, het lukt me niet om er een boek van te maken.’  Ik vind dat jammer.

 

Mooie verhalen en interessante ervaringen blijven verstopt voor lezers, die daarop zitten te wachten.

Heb jij het ook

 zo druk? Kom je niet toe aan schrijven?

  • werk
  • verplichtingen thuis
  • van alles en nog wat?

Vul het formulier in voor tips over schrijftijd:

Ja, graag tips over makkelijk schrijven!

  

cool Het is veel fijner, als je reacties krijgt op je blog, toch?smile

 

     Ik vind het bijzonder, hoe jij naar een verhaal luistert en de kern eruit pakt. Waar ik geen zinnen voor kon bedenken heb jij de metafoor gevonden. Je kunt een levensverhaal heel mooi samenvatten en omzetten in poëzie. Dat is een heel mooi cadeautje voor mijn vriend en mij.

Daniëlle Repko

Vul het formulier hiernaast in en doe mee met de volgende workshop. Vriendelijke groet,

Nanzz

Pin It on Pinterest

Share This