Zet jouw Over mij in!

Heb je een goede Over mij pagina? Heb je een geüpdate LinkedIn profiel? Fris je pagina en je profiel regelmatig op en trek leuke klanten aan, die bij jou passen.

 

 

 

Wie kijkt er nFris je Over mij opou op een Over mij pagina?

Veel klanten kijken op jouw Over mij pagina, voordat ze met je gaan samenwerken. Het is de op één na meest bekeken pagina. Ook LinkedIn wordt steeds meer gebruikt door zzp-ers en hun klanten.

 

 • Hoe ziet de foto eruit?
 • Wat zeggen anderen?
 • Welke opleidingen heeft de ondernemer gevolgd?

 

Leren kennen, leuk vinden en vertrouwen (Know, Like, Trust) is zo belangrijk in de beslissing van de klant om jouw dienst te kopen. Een goede Over mij pagina helpt de klant daarbij. Daarom is het verstandig om regelmatig op te frissen als je nieuw aanbod ontwikkelt.

LinkedIn?

LinkedIn, is dat ook een Over mij pagina? Het lijkt er wel heel erg op.

Richt op LinkedIn een bedrijfspagina in en een showcase voor je nieuwste project. Daarna is het tijd om je pagina’s te gebruiken. Wil je weten hoe? Investeer een vrijdagmiddag en schrijf je in.

 

Over mij

Mijn naam is Nanzz van Vliet. Ik werk als business trainer voor ondernemers en ik publiceer gedichten. Dit is sinds een jaar zo.

 

 • In 2017 was ik coach voor mantelzorgers. Ik had een goed gelezen blog.
 • Daarvoor werkte ik als muziektherapeut met kinderen en als hulpverlener in de zorg voor volwassenen met een psychische beperking. En ik had een goed gelezen blog.

Voor mij was dit niet verwarrend. De rode draad is taal en coaching. Voor mijn klanten was het wel verwarrend! Ze wisten niet wat ik nou precies deed en scrolden verder.

Snelle ontwikkeling.

Ik heb gemerkt, dat veel ondernemers hier tegenaan lopen, vooral ZZP-ers. Ze luisteren naar de klanten en passen het aanbod aan. Ze volgen cursussen en veranderen van koers. Dat kan heel snel gaan. Herken je dat? Dat je persoonlijk groeit en dat je bedrijf mee groeit? Voor een klant is het niet meer duidelijk hoe het huidige aanbod bij de ZZP-er past. Het meest merk je dat bij de Over mij pagina.

 

Kijk je nu met andere ogen naar je eigen Over mij pagina en LinkedIn profiel?  Wil je weten, hoe je je Over mij en je LinkedIn profiel kunt inzetten om zichtbaar te zijn voor leuke klanten? Investeer dan een vrijdagmiddag en gebruik mijn ervaring om een helder verhaal te vertellen aan je klanten.

 

Jolanda de Kok heeft de driedaagse gevolgd bij mij. Dit is haar ervaring:

 

Ik ben Jolanda de Kok, Kleur- en Kledingexpert bij Jouw Palet. Ik had al veel tijd besteed aan het schrijven van mijn ‘over mij pagina’.

Waar ik over twijfelde: of deze écht liet zien wie ik ben en wat ik kan bieden aan mijn klanten. Omdat ik Nanzz ken als een gevoelige en creatieve vrouw die snel analyseert waar de schoen wringt en echt ziet wie je bent, besloot ik mee te doen aan de pilot over de ‘over mij pagina’.

 Nanzz heeft me op een speelse en persoonlijke manier geholpen om meer te ontdekken over mijn kernwaarden, wat echt bij mij hoort, wat ik te bieden heb en hoe ik dat kan vertalen op mijn ‘over mij pagina’.

Ze leerde me het verhaal te vertellen dat ertoe doet. Dat verhaal zorgde ook voor veel reacties op mijn zakelijke Facebookpagina.

 Ik laat op social media en op mijn website nu meer zien wie ik ben, ook de minder gepolijste kanten (de rebel in mij, volgens Nanzz), waardoor klanten weten waar ze aan toe zijn wanneer ze met mij in zee gaan.

 

Meer over Jolanda: jouwpalet.nl.

 

 

Voor het congruent maken van Over mij pagina’s kan ik mijn opleidingen goed gebruiken. Ik gebruik de coaching technieken uit mijn opleiding als Creatief Therapeut om jou de woorden te laten vinden, die jouw persoonlijke groei aan de klant duidelijk maken.

 

Ik heb de opleiding Ondernemen als Zorgprofessional (Create Academy)  en de UMO businesstraining bij Suze Maclaine Pont afgerond en gebruik de marketingtechnieken uit deze opleidingen. Ook heb ik veel geleerd over sales van Cindy Vranken. Dit helpt om taal te gebruiken, die jouw dienst verkoopt.

 

Met de methodiek van The Artist Way (Julia Cameron) en van ‘Luisteren naar je Pen’  help ik je, om meer van jezelf in je tekst te schrijven.

 

Genoeg over mij, schrijf je in en trek klanten aan, die blij van jou worden en jou energie geven.

 

 

 

8 november 13.00-17.00: Zet jouw Over mij in!

Leer hoe je je Over mij pagina en LinkedIn makkelijk inzet voor meer zichtbaarheid.

 

Voor de pauze; Waar deel je je Over mij pagina?

Maak het makkelijker voor leuke klanten en deelnemers, die in jouw dienst geïnteresseerd zijn om jou te leren kennen. Deel je Over mij pagina:

 • onderzoek waar je wilt delen,
 • plan wanneer je wilt delen.

Na de pauze;  Hoe zet je je LinkedIn pagina in?

 

Heb je een LinkedIn profiel met een bedrijfspagina?  Heb je al een project in het zonnetje gezet op je bedrijfspagina?

 • maak je profiel compleet,
 • gebruik je bedrijfspagina,
 • zet een project in het zonnetje in je Showcase.

 

Meteen aan de slag, laptop mee én een mooie foto van jezelf, waarbij je in de lens kijkt.

Investering:

 

Zet jouw Over mij in: € 97,50 ex. BTW

 

22 november 13.00-17.00: Past jouw Over mij nog bij jou?

 

Doe jij nog precies hetzelfde als toen je Jouw Over mij pagina schreef? Of heb je ondertussen ander aanbod gekregen? Check of jouw Over mij pagina nog up to date is. Fris hem op en schrik geen ideale klanten af.

Voor de pauze; Wat is een Over mij pagina en wat heb je eraan?

Wat is het doel van je Over mij pagina? Wat moet er allemaal op?

 • checklist Over mij pagina,
 • doel van de Over mij pagina,
 • voor wie is je Over mij pagina?
 • wat moet er allemaal op en wat niet?

 

Na de pauze; Past mijn Over mij nog bij mij?

We kijken in de spiegel. Beschrijft de tekst op de Over mij nog jou als ondernemer, zoals je nu bent? Daarna frissen we de Over mij pagina op.

 • keuzes maken,
 • taal kiezen,
 • direct implementeren.

 

Investering:

Past jouw Over mij nog bij jou:  €97,50 ex. BTW

 

 

13 december 13.00-17.00: Zelfverzekerd Zichtbaar.

Wat is het doel van mijn Over mij pagina? Past daar geschreven tekst bij of een video? Wat zijn elementen van een script voor een video? Je gaat naar huis met een geschreven verhaal of een video.

 

Voor de pauze; Wat is mijn verhaal?

 • Wat, voor wie, waarom, waar en hoe?
 • AIDA,
 • kernwaarden,
 • script schrijven.

 

Na de pauze; Vertel jouw heldere verhaal.

 • oefenen,
 • aanpassen,

 

Investering:

Zelfverzekerd Zichtbaar: €197,50 ex. BTW

 

Volg je alle 3, dan betaal je €257,50 ex. BTW

 

Investeer je in werken aan je bedrijf? Dan zie ik je graag. Klik hier.

Pin It on Pinterest

Share This